Skip to content

INTERIEURARCHITECT VOOR DE ZAKELIJKE MARKT

Kantoren die het bedrijfsimago ademen. Restaurants die de beleving van gasten optimaliseren. Boetieks die zich al vanaf de gevel onderscheiden. Leeromgevingen voor vooruitstrevende scholen. CM Interieurarchitect realiseert vanuit creatief perspectief unieke interieurs die passen bij uw bedrijf en doelgroep. Esthetisch uniek en functioneel goed doordacht.

TOEKOMSTBESTENDIGE INTERIEURS

Werken vanuit een concept en creativiteit. Dat is bij ons de standaard. Zo laten we ons niet begrenzen en zien wij de optimale potentie van een ruimte met de mooiste ontwerpen als resultaat. Concepten die in combinatie met de ideeën, wensen en eisen van onze opdrachtgevers resulteren in toekomstbestendige interieurs.
Previous
Next

WINKELS

ALLES DRAAIT OM DE BELEVING VAN DE KLANT
In winkels gaat het om sfeer en uitstraling. Welk gevoel wilt u aan uw klanten meegeven? CM Interieurarchitect creëert een unieke inrichting die past bij uw bedrijf, producten en winkelpand en die uw doelgroep aantrekt. Wij houden daarbij rekening met alle eisen. De basisregels en voorschriften, brandveiligheid en vooral ook: het praktisch gebruik van de ruimte. We rollen het gehele traject voor u uit; van vergunningaanvraag tot bouwkundige aanpassing en van ontwerp tot styling.

KANTOREN

VAN CORPORATE IDENTITY NAAR INTERIOR IDENTITY
U heeft als bedrijf een huisstijl ontwikkeld. Uw logo, website en overige communicatie-uitingen sluiten volledig aan op uw visie en missie. En uw interieur? Dat wordt vaak vergeten. Een gemiste kans! Geef medewerkers, klanten en bezoekers hetzelfde gevoel als wanneer zij uw website bezoeken of uw advertenties lezen. Maak van uw corporate identity, uw interior identity!

SCHOLEN

EEN KLASLOKAAL OF EEN LEEROMGEVING?
De ontwikkelingen binnen onderwijs en educatie staan niet stil. Aan de manier waarop leerlingen en studenten leren, is de laatste jaren dan ook veel veranderd. Praktijk wordt steeds vaker gecombineerd met theorie en ook het bedrijfsleven krijgt een grotere rol binnen de muren van een school. Dat vraagt om nieuwe leeromgevingen, want bij deze vooruitstrevende manieren van lesgeven, voldoet een simpel klaslokaal al lang niet meer.

HORECA

EEN OPTIMAAL INTERIEUR VOOR EEN OPTIMALE BELEVING
In horecagelegenheden draait het om sfeer en uitstraling. Welk gevoel wilt u aan uw gasten meegeven? CM Interieurarchitect creëert een unieke inrichting die past bij uw bedrijf en die uw doelgroep aantrekt. Wij houden daarbij rekening met alle eisen. De basisregels en voorschriften, brandveiligheid en vooral ook: het praktisch gebruik van de ruimte. Met horeca-experts binnen handbereik rollen we het gehele traject voor u uit; van vergunningaanvraag tot bouwkundige aanpassing en van ontwerp tot styling.