Skip to content

Particulieren

Een beetje schuiven met de eettafel of de bank anders zetten, dat kunnen we allemaal, maar om tot een echt origineel ontwerp van je huis te komen, zo’n ontwerp dat karakter heeft, waarin jullie persoonlijkheid zit, daar heb je een ervaren interieurarchitect voor nodig. Wij helpen je en kunnen voor elke woning -van rijtjeshuis tot vrijstaande villa- een origineel ontwerp maken. Een ontwerp dat aansluit bij de wensen en eisen van de klant en dat net een spannende verrassing heeft.

Previous
Next

Het witte canvas van een nieuwbouwwoning

Hebbes! Het is je gelukt een geweldige nieuwbouwwoning te kopen. In je hoofd zie je al hoe je er het eerste feestje geeft, hoe je thuiskomt na een dag hard werken en hoe je er heerlijk kunt ontspannen. Dat alles lukt het beste als je nu de praktische kant van de zaak alle aandacht geeft: het interieurontwerp. 

Hoe deel je de badkamer in, welke keuken kies je, waar komen de stopcontacten en zijn dat er genoeg, is dat tussenwandje op die plek wel handig, hoe zorg je ervoor dat het in die kleine hal straks niet een chaos wordt met jassen, tassen en schoenen, waar kun je het beste een werkplek inrichten, hoe zit het eigenlijk met de lichtinval… En heb je al nagedacht over een verlichtingsplan? Zo’n verlichtingsplan is cruciaal om een interieurontwerp tot leven te wekken. Kortom: hoe zorg je ervoor dat jouw huis straks echt de fijnste plek op aarde voor je wordt? 

Door een interieurarchitect in te schakelen, kun je deze vraagstukken allemaal eenvoudig tackelen. Wij denken met je mee, werpen een professionele blik op de bouwtekeningen en tekenen vervolgens verrassende, professionele ontwerpen voor jouw nieuwbouwwoning. Handig: door hier zo vroeg mogelijk mee te beginnen, kunnen alle aanpassingen en wensen al tijdens de bouw worden doorgevoerd. Als jij straks de sleutel krijgt, scheelt dat veel aanpassingen en kosten achteraf en kun je zo snel mogelijk genieten van je nieuwe stek.

 

Dezelfde woning, een nieuw ontwerp

Die droomwoning; hij heeft jaren uitstekend voor je gefunctioneerd, maar de laatste tijd lijkt het alsof ‘de jas niet meer past.’ Het is nog wel de juiste maat, maar hij zit niet meer lekker. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat de samenstelling van je gezin is veranderd, of doordat er meer vanuit huis wordt gewerkt.

Dat een ruimte niet meer optimaal voor je werkt, wil niet zeggen dat het tekoopbord direct in de tuin moet worden gezet. Wat je wel nodig hebt is een frisse, open blik van een interieurarchitect. Samen bespreken we jouw wensen, de knelpunten en het budget voor een eventuele verbouwing. Daarna gaat het team van CM Interieurarchitecten voor je aan de slag.

We maken een aantal totaal verschillende, verrassende ontwerpen voor jouw woning, de een net even gedurfder dan de ander. Kijk niet gek op als de indeling volledig op de schop gaat. In het interieurontwerp zie je niet alleen of de indeling van de woning beter kan, er wordt ook een lichtplan, meubileringsvoorstel en materialenplan in verwerkt. Jouw woning heeft volop potentie, wij halen er alles uit wat erin zit. Voor je het weet heb jij het gevoel dat je bent verhuisd naar je eigen huis. Hier kun je nog jaren vooruit!

Blik in de toekomst

Zo’n grote beslissing over je huis neem je niet zomaar. Wil je meer gevoel krijgen bij het ontwerp dat je hebt gekozen? Vind je het moeilijk om je een voorstelling te maken van de ruimte die je hebt in bijvoorbeeld de badkamer of de woonkamer vanaf een (3D) tekening? Maak dan gebruik van onze VR-service. Dankzij de virtual reality techniek kun je alvast rondlopen in je verbouwde huis, nog voor je überhaupt de definitieve beslissing over de verbouwing en herinrichting hebt genomen.

Wil je daar meer over weten, neem contact op, dan vertellen we je er alles over.