Skip to content

BEDRIJVEN

Wat stoelen, bureaus en tafels maken van een ruimte nog geen kantoor of school en zéker niet dat van jou. CM Interieurarchitecten pakt de ruimte aan en giet het in een origineel, uniek ontwerp dat alleen bij jouw bedrijf of school past en zorgt ervoor dat de ruimtes volkomen logisch ‘werken’ en optimaal worden gebruikt. Zo wil je aan het einde van de dag eigenlijk niet meer naar huis.

Previous
Next

Onderscheidend kantoorpand

Tevreden medewerkers, een laag ziekteverzuim en weinig verloop onder het personeel; dat is de droom van elke werkgever. Te vaak wordt vergeten dat een goed uitgevoerd interieurontwerp hier écht een verschil in kan maken.

Het gaat allang niet meer alleen om de noodzakelijke bureaus, het gaat juist om de extra’s. Van entree tot vergaderzaal, alles moet kloppen en net dat beetje je ne sais quoi hebben, waardoor het interieur onderscheidend is en perfect aansluit bij jouw bedrijf. Zichtlijnen, verlichting, wandbekleding, vloeren, kleuren, meubilering, een onderscheid tussen de stimulerende werkplekken en de meer ontspannen sfeer in de pantry, in combinatie met alle noodzakelijke voorzieningen spelen een belangrijke rol.

De medewerkers zijn alles bepalend voor jouw bedrijf. Niet alleen om het werk dat ze leveren, ook om de positieve sfeer en de uitstraling die ze met zich meenemen. Dat ziet en voelt de klant ook en dat zie je uiteindelijk terug in de resultaten van het bedrijf. Zorg dus voor een werkplek waar iedereen graag is.
CM Interieurarchitecten creëert een interieurontwerp dat naadloos aansluit op de uitstraling die je jouw bedrijf wil geven, die werkgeluk oplevert én die ervoor zorgt dat iedereen dagelijks met plezier naar kantoor komt en bijna niet meer naar huis wil.

Aantrekkelijke schoolgebouwen

Een bruisende omgeving waar elke docent wel zou willen werken en de scholieren of studenten graag naartoe komen. Waar iedereen wordt geprikkeld, uitgedaagd en zich op zijn plek voelt. Dát is wat je wil.

Een opleiding kiezen doe je niet zomaar. Niet alleen bepaal je waarop je je de komende jaren zult focussen, je kiest ook wáár je dat gaat doen. En dus moet een schoolgebouw bij je passen. Kom je hier graag, zie je jezelf hier leren, vriendschappen sluiten voor het leven en een feestje vieren? De uitstraling van het gebouw is hierbij cruciaal.

Dat kunnen we ook omdraaien: het bepalen van het interieur van het schoolgebouw, bepaalt ook in belangrijke mate welke leerlingen of studenten zich hier inschrijven. Het een versterkt het ander. Dus wie zie jij graag door de gangen lopen? En welke uitstraling past daarbij?

CM Interieurarchitecten maakt van jouw schoolgebouw een plek die klaar is voor de toekomst. Met lokalen en studieruimtes die zo ontworpen zijn dat ze aansluiten bij het onderwijs dat je aanbiedt en bij de leerlingen die er gebruik van maken. Met technische oplossingen die voor gemak zorgen, waarmee je de komende jaren vooruit kunt. Met een docentenkamer waarin leerkrachten kunnen ontspannen, lunchen, werken en lachen. En natuurlijk met alle verschillende ruimtes die nodig zijn om de leerlingen en studenten een onvergetelijke, leerzame tijd te geven. Voor ons betekent dat dat we een origineel, praktisch én spannend ontwerp maken, want we gaan nooit voor saai en voor de hand liggend.

Blik op de toekomst dankzij de VR-service

Tijdens de ontwerpfase delen we uiteraard diverse keren de tussenstadia van het nieuwe ontwerp. Niet alleen in de schetsen, ook in duidelijke 3D-tekeningen. Zou je graag al een blik in de toekomst werpen, of wil je jouw medewerkers enthousiasmeren? Ze kunnen al een rondje door het gerenoveerde pand lopen dankzij onze VR-service. Wil je meer weten over deze virtual reality techniek?