Skip to content

INTERIEURARCHITECT VOOR PARTICULIEREN

Een huis is pas een thuis als het een weerspiegeling is van de bewoner(s). Als jouw huis niet als thuis voelt, biedt een verbouwing of nieuwbouwproject de uitkomst; een mogelijkheid om de woning te ontwerpen vanuit het interieur. Wat vind jij belangrijk; waar moet het ruim voelen, waar juist knus? Waar wil je graag ramen hebben, hoe zit het met lichtinval? En de praktische zaken zoals de lichtpunten, schakelaars en stopcontacten? 

EEN TOEKOMSTBESTENDIG THUIS

Wij werken vanuit een concept en creativiteit. Dat is bij ons de standaard. Zo laten we ons niet begrenzen, hoeven we zo min mogelijk compromissen te sluiten en zien wij de optimale potentie van een woning met de mooiste ontwerpen als resultaat. 

Previous
Next

INTERIEURONTWERP

EEN INTERIEURONTWERP DAT VERRAST…

Het huis is de belangrijkste plek in het leven van de meeste mensen. Een plek waar je tot rust komt, waar je vrienden en familie uitnodigt, waarin je je comfortabel voelt. Een plek waar je je terug kan trekken, waar je misschien ook werkt of waar de kinderen opgroeien. Anders gezegd; jouw huis is ook jouw thuis. Maar wat als je dat niet zo ervaart of als een ruimte in huis niet voldoet aan jouw wensen? Maak gebruik van een interieurarchitect en laat je verrassen!

NIEUW EN VERBOUW

MAAK MAATWERK INTERIEUR ÉCHT PERSOONLIJK…

Als jouw huis niet als thuis voelt, biedt een verbouwing of nieuwbouwproject de uitkomst. Het is de ideale mogelijkheid om de woning te ontwerpen vanuit het interieur. En hoe eerder je de interieurarchitect erbij betrekt, hoe beter dat kan. Dan kunnen we namelijk rekening houden met de kleinste details om het maatwerk interieur naadloos op jouw (levens)stijl te laten aanpassen.
Dat doen wij door te werken vanuit een concept. Met een creatieve insteek zien we de volledige potentie van jouw woning en dat resulteert in een ontwerp dat niet alleen perfect bij jou past, maar ook verrast, blijvend interessant is en simpelweg klopt!

MEUBELONTWERP

MEUBELS OP MAAT
Meubels zijn sterk bepalend voor de uiteindelijke sfeer en stijl in jouw woning. Een complete set uit een woonwinkel is niet persoonlijk en zal waarschijnlijk nooit volledig voldoen aan jouw wensen. Niet voor niets wordt er steeds meer gebruikgemaakt van maatwerk meubels. Doordat deze gemaakt zijn naar jouw eigen wensen en voor een specifieke plek, passen ze perfect en sluiten ze naadloos aan op de stijl in de desbetreffende ruimte. Ze geven een interieur karakter en maken het eigen en persoonlijk.